Orgran Kids

Orgran Kids - gluténmentes ételek gyermekeknek

Minden családban más reakciót vált ki, ha kiderül a gyermekük gluténérzékenysége. Általában nagyobb az ijedelem, ha valamelyik szülőről is kimutatják, hogy liszt érzékeny, sokan nincsenek tisztában vele, hogy allergiásak a gluténra. A gyerekekben azt kell tudatosítani, hogy a lisztérzékenység önmaga nem egy betegség, hanem egy állapot, amivel együtt lehet, együtt is kell élni.

A lisztérzékenység (coeliakia) vagy más néven glutén érzékenység egy autoimmun betegség, ami azt jelenti, hogy a szervezet valamilyen okból önmaga ellen termel olyan anyagot, amely elpusztítja saját szöveteit. Bármilyen életszakaszban szembetalálhatják magukat vele azok az emberek, akik genetikailag hordozzák magukban a hajlamot rá.

Mivel a gluténérzékeny semmilyen gabonafélét, s annak származékait sem fogyaszthatja, a közétkeztetésben teljesen külön étkezést kell biztosítani számára.

Mit adjak a gyermekemnek?

Rengeteg szülőnek gondot okoz, hogy mit csomagoljon a gyermekének tízóraira, uzsonnára. Sokaknál visszatérő probléma, hogy nem tudnak olyan csemegét, édességet adni gyermeküknek, ami egészséges, és a gyermekek íz világának megfelelő. Kisgyermekes szülőknél nehézséget okozhat utazáskor, játszótéren, esetleg kiránduláskor, hogy mit vigyenek magukkal amit glutén érzékeny kisgyermekük is jóízűen és örömmel el tud fogyasztani akár a babakocsiban is.

Ezekre a felmerülő problémákra a legjobb megoldás az Orgran Kids termékei.

Az Orgran nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az étel allergiával élő gyermekek részére is teljes és boldog életet biztosítson termékeikkel.

Az Orgran termékek még nyomokban sem tartalmaznak allergént! A gyártási folyamatok során nagyon szigorú ellenőrzések ügyelnek a termékek tisztaságára. A szülőknek így könnyebb odafigyelni gyermekük étrendjére, hisz ezek a termékek teljesen biztonságosak az étel allergiás gyermekek számára. Az Orgran Kids termékek kifejezett a kis gyermekek íz világának megfelelően készülnek, még válogatós gyermekek sem érzik meg a különbséget a Orgran glutén mentes, és a hagyományos édességek között. Az Orgran Kids termékei nagyon ízletesek, egészségesek, változatos és tápláló étkezéseket biztosítanak.  

Folyamatosan bővülő kínálatunkban, központi szerepet töltenek be a kisgyermekes családok igényei. Ezért ügyelünk arra, hogy a család minden tagja megtalálja a számára megfelelő egészséges és tápláló ételt. 

Gyerekeknek való gluténmentes ételeinkhez Kattints ide
Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár